Megálmodtad? - Megvalósítjuk!

Minden nő életében vannak meghatározó események, legyen az esküvő, szalagavató vagy csak egy igazi farsangi bál. Egy biztos: a középpontba kerülünk. Nem mindegy hát, hogy hogyan jelenünk meg. Ehhez kívánunk segítséget nyújtani profi fodrászunk és sminkesünk segítségével.

Ha már van elképzelésed, vagy megálmodtad, hogy milyen frizurát szeretnél mi megvalósítjuk Neked! De akkor se keseredj el, ha még nincs konkrét ötleted, hisz együtt kitaláljuk az egyéniségedhez legjobban illő alkalmi hajviseletet és sminket, biztosítva, hogy a nagy eseményen valódi ékkőként tündökölhess.
Garantáljuk, hogy az elkészített frizura és smink kibírja a megpróbáltatásokat és nem kell azon aggódnod, hogy tánc közben elmozdul vagy éppen szétbomlik.


Hogyan dolgozunk?

1. Az első, személyes találkozás alkalmával felmérjük a menyasszony stílusát, egyéniségét. Információkat gyűjtünk az elképzeléséről és, hogy mit is szeretne?

2. Ezután feltérképezzük a fejet és a hajat, hogy biztosan ígérhessük: amit elképzeltél azt meg is valósíthatjuk. Ha mégsem, egy hasonló irányt mutatunk.

3. Ez a lépcsőfok már igazán a mesterfodrász belső világát tükrözi. A kölcsönös bizalom kialakulása után a konkrét feladatra koncentrálást.

4. Ekkor alakul ki lépésről lépésre a megálmodott hajkorona. Ekkor már biztosan tudjuk, hogy mit lehet és mit nem.

5. A végleges rögzítés fázisa, az utolsó mozzanatok pillanata következik. Majd záró momentumként elmondjuk, hogy hogyan viseld az elkészített frizurát, sminket, melyhez teljes körű útmutatást adunk.


Telefon: 06- 70-510-1237, 06-1-332-3535

vissza az előző oldalra